Homenatge de suport a Arenys de Munt
Homenatge de suport a Arenys de Munt
Arenys de Munt

Homenatge de suport a Mas i Homs a Arenys de Munt per la consulta del 9-N

L'actual diputat del PDC a Madrid i exportaveu del govern, Francesc Homs, declararà aquest dilluns al Tribunal Suprem

RedaccióActualitzat

El procés judicial per la convocatòria de la consulta del 9-N viurà aquest dilluns un dels capítols importants. L'actual diputat del PDC a Madrid i exportaveu del govern, Francesc Homs, declararà al Tribunal Suprem.

Homs i l'expresident Mas han rebut aquest diumenge un homenatge de suport a Arenys de Munt, quan fa set anys de la primera consulta popular sobre la independència que es va organitzar en aquesta població. Avui l'acte ha aplegat unes 600 persones.

L'expresident de la Generalitat i president del Partit Demòcrata Català, Artur Mas, s'ha referit al procés judicial obert sobre el 9-N tot dient que "alguns serem jutjats per obeir un poble que ens havia demanat posar les urnes", un gest, ha afegit, que "és el que ha de fer un demòcrata". És per això que ha assegurat que, si calgués, "ho tornarien a fer".

També hi ha assistit el portaveu del PDC al Congrés, Francesc Homs, que demà ha de declarar davant el Tribunal Suprem com a investigat per la seva actuació en la consulta. Homs ha reconegut "tenir moltes ganes" de declarar i ha assegurat que el procés judicial a què han de fer front "no només interpel·la els independentistes, sinó tots els demòcrates".

 

Anar al contingut