Filadèlfia

Hillary Clinton fa una crida a la unitat en el tancament de la convenció demòcrata

Clinton, que es pot convertir en la primera dona presidenta dels Estats Units, planteja la batalla electoral que ara comença amb Donald Trump com un moment decisiu per a la història dels Estats Units

RedaccióActualitzat

La convenció nacional del Partit Demòcrata a Filadèlfia acaba amb el discurs d'acceptació de Hillary Clinton com a candidata. Han estat quatre dies d'exaltació de la figura de Clinton i va començar amb les crítiques dels seguidors de l'altre candidat demòcrata, Bernie Sanders.

En la cloenda de la convenció no hi han faltat el marit de Hillary, l'expresident nord-americà Bill Clinton, la seva filla Chelsea i el candidat a vicepresident, el senador per Virgínia, Tim Kaine.

 

 

En el seu discurs davant milers de seguidors, Hillary Clinton ha volgut fer una crida a la unitat adreçada als partidaris de Bernie Sanders, que es mostren reticents a prestar-li el seu vot. Amb les seves paraules, Clinton intenta mobilitzar les bases, tot i les divisions internes al partit, i diu que els ulls de tot el món estan posats sobre aquest moment clau per als Estats Units.

Clinton ha tancat la convenció dels demòcrates amb un discurs de caire social i amb la promesa de crear més ocupació i treballar per aconseguir una millora dels salaris.

La candidata demòcrata, la primera dona que és nominada per un dels grans partits als EUA, ha  proposat un projecte en comú, en contraposició a l'egocentrisme que, ha dit, defineix el candidat del Partit Republicà, Donald Trump.

Clinton planteja la batalla electoral que ara comença amb Donald Trump com un moment decisiu per a la història dels Estats Units, i ha ridiculitzat les propostes del candidat republicà, a qui creu que no se li pot confiar l'arsenal nuclear nord-americà.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut