Barcelona

Herrera aspira a evitar que el PPC governi a Badalona i Castelldefels

La plana major d'ICV-EUiA ha aparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar els resultats obtinguts a les eleccions municipals, que han estat prou bons. El líder de la formació, Joan Herrera, ha dit que "aspirem a evitar que el PPC, amb el seu discurs extrem i salvatge, pugui governar a Badalona i Castelldefels". Herrera ha afirmat que els vots que han rebut seran per aturar la dreta, per ser al costat dels més vulnerables i per fer majories d'esquerres que plantin cara a les retallades.

Actualitzat
El líder d'Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa, Joan Herrera ha dit que han fet els deures i el resultat és que han millorat els resultats de les eleccions municipals de fa quatre anys. "Podem liderar 26 alcaldies que són importants", ha comentat.

Herrera ha explicat que els vots que han obtingut els faran servir per aturar la dreta, que és molt present a les institucions. "Aspirem a evitar que el PPC, amb el seu discurs extrem i salvatge, pugui governar a Badalona i a Castelldefels". I també "no volem que Plataforma per Catalunya entri a governar enlloc". En definitiva, Joan Herrera ha conclòs que el que "volem és fer majories d'esquerres que plantin cara a les retallades".

Després d'Herrera ha intervingut el candidat d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, en companyia dels altres quatre regidors que, amb ell, seran al consistori. Gomà també ha dit que els resultats electorals són "molt bons" i creu que el triomf de CiU a Barcelona significa un suport a les retallades i una involució de les polítiques ecològiques. "Esperem que el PSC no caigui en l'error de fer un govern sociovergent", ha comentat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut