Manresa

Gossos presenta el seu onzè disc d'estudi, "Batecs", en exclusiva per TV3

Després d'un any i mig lluny dels escenaris, el grup manresà Gossos torna a bategar. Dilluns vinent surt a la venda el seu onzè disc d'estudi, "Batecs", que presentaran en directe al Teatre Coliseum de Barcelona el dia 10 de maig.

RedaccióActualitzat
Després d'any i mig retirats dels escenaris, els Gossos tornen a sortir al carrer, després de sentir amb més força que mai el batec musical i social. Armats amb les seves guitarres i harmonies vocals, clamen per una revolució tan tranquil·la com necessària, i amb el reggae per banda sonora presenten el seu onzè disc d'estudi: "Batecs".

Natxo Tarrés: "Aquest batec és el batec que sentim que s'està començant a despertar. Una nova mirada, una nova manera de fer les coses. Aquesta crisi no arregla les coses. Som nosaltres que hem de canviar la perspectiva i començar a imaginar un món nou."

I si al carrer hi batega una nova realitat, ells en volen formar part, amb un disc amb moltes cançons de ritmes pausats, guitarres acústiques i a quatre veus que tant recorden els orígens del grup, i que avui ens avancen amb recolliment.

"Aquest disc és un homenatge a tantes coses que bateguen amb molta força que malauradament no troben l'espai necessari, perquè encara avui dia abunda el titular negatiu. Estem segurs que hi ha coses positives que estan passant al nostre costat i val la pena que tots fem l'esforç de tirar cap allà."

Els manresans retornen també amb un aniversari rodó, vint anys de trajectòria, i amb enyorança després del breu parèntesi.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut