Barcelona

Forcadell interpreta la carta de Mas a Rajoy com un diàleg per la secessió

La presidenta de l'ANC entén que estratègicament, a nivell internacional, convé enviar aquesta carta, però que l'objectiu és negociar com sortir de l'estat espanyol

RedaccióActualitzat

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" com interpreta la carta que el president Mas va dir que avui enviaria a Mariano Rajoy. Segons ha dit, com un diàleg per la secessió.

"Sí, s'ha de negociar amb l'estat espanyol, però s'ha de negociar com i de quina manera sortim de l'estat espanyol. Una altra cosa és que, de forma estratègica, al govern de Catalunya li interessi enviar aquesta carta a nivell internacional i per moltes altres raons".

I per la presidenta d'Òmnim Cultural, Muriel Casals, ahir van quedar evidents les ganes de construir un futur amb independència, també de les persones que habitualment voten partits no sobiranistes.

"En tots aquests vots hi ha molts vots de persones que, en altres circumstàncies voten el PSOE o, probablement fins i tot alguns voten el PP, però que ara el que volen és votar d'una manera clara i definitiva en favor de la independència de Catalunya. Això és el que representa el doble sí d'ahir".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut