El desacord amb Unió ha fet que no es presenti la llista de CiU a Argentona
El desacord amb Unió ha fet que no es presenti la llista de CiU a Argentona
Argentona

Ferran Armengol, alcalde d'Argentona de CiU, es presentarà a les municipals amb ERC

L'actual alcalde del municipi del Maresme es presentarà com a cap de llista d'ERC i CiU no concorrerà a les eleccions

RedaccióActualitzat

L'alcalde d'Argentona, de CiU, Ferran Armengol, es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig com a cap de llista d'Esquerra Republicana en aquest municipi ja que CiU no concorrerà als comicis per les diferències amb Unió a l'hora de consensuar la llista.

Tal com ha avançat el portal Argentonacomunicació, el principal motiu pel qual CiU no es presentarà a les eleccions municipals a Argentona és la decisió de CDC de no acceptar la imposició de l'actual regidor d'Unió, Manel Cruz, com a número 3 de la llista. Davant d'aquest desacord, doncs, les direccions dels respectius partits no han avalat la presentació d'una candidatura alternativa. En el mateix portal, Armengol ha explicat que "des de CiU ja havíem dit que no volíem aquest regidor d'Unió de número 3, però no dèiem que no volguéssim ningú d'Unió". En la mateixa línia, ha afegit que fins dissabte passat hi havia un pacte tancat amb una proposta d'Unió d'una veïna d'Argentona i que ho acceptaven, "però diumenge al matí, Unió es va fer enrere", ha afegit.

Convergència i Unió ha estat dotze anys treballant per Argentona, quatre en l'oposició, quatre en el govern i quatre a l'alcaldia. El fins avui alcaldable d'Esquerra, Manel Pérez, passa a ser el número 2 de la candidatura.

Anar al contingut