Exteriors acceptarà les peticions de vot amb formularis del 2015

Els consolats espanyols van començar a entregar la documentació per demanar el vot a les eleccions del 21D amb formularis corresponents a les eleccions del 2015

Actualitzat

El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació ha aclarit que les sol·licituds de vot des de l'estranger per al 21D que es facin amb formularis de les eleccions del 2015 s'acceptaran a l'Oficina del Cens Electoral.

Els consolats espanyols van començar a entregar la documentació per demanar el vot a les eleccions del Parlament el 29 d'octubre passat, però els formularis que repartien eren de les eleccions al Parlament del 2015. Això va provocar diverses protestes a les xarxes socials i alguns internautes afirmaven que el vot podria ser considerat nul.

 

 

En una nota d'Exteriors, es puntualitza que aquests formularis es van utilitzar "les primeres hores d'obertura d'ambaixades i consolats" perquè es volia "garantir el dret de sufragi des del primer dia". Tanmateix, el ministeri assenyala que des del 30 d'octubre totes les oficines consulars disposen dels formularis actualitzats.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés català
Anar al contingut