Riba-roja d'Ebre

Excrements a la piscina, un maldecap per a Riba-roja d'Ebre

L'Ajuntament pren mesures contra l'incivisme perquè hi han trobat excrements fins a 16 vegades en els últims dies

RedaccióActualitzat

Denúncia peculiar i desagradable a Riba-roja d'Ebre. Han hagut de tancar i buidar la piscina municipal per la presència d'excrements a l'aigua, fins a 16 cops des del 12 juliol.

Per evitar que es repeteixi el cas, ara es controla l'hora i els noms i cognoms dels usuaris a l'entrada i la sortida. S'ha augmentat la vigilància a l'aigua, tant per part del socorrista com d'usuaris anònims, i volen posar reactius químics a l'aigua per detectar excrements i orina.

"Ara tots fem de vigilants", explica un usuari, mentre que una veïna creu que es tracta d'"una broma" que "s'ha fet pesadeta". El socorrista, per la seva part, parla d'una "venjança" o d'una "juguesca" de joves.


Els usuaris estan satisfets amb les mesures que s'han adoptat. Cada vegada que s'han detectat excrements a l'aigua s'ha hagut de fer un tractament i la piscina s'ha tancat durant tres hores.

Jaume Agustí, regidor de Serveis, explica que no els ha quedat més remei que tancar una estona el recinte.

"Això pot provocar otitis, dermatitis... La nostra obligació és que això no passi i buidar la piscina."

De moment, no hi ha cap pista de qui pot ser la persona o persones autores d'aquesta conducta incívica i insalubre. Les instal·lacions de la piscina reben 300 persones al dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut