Futbol sala

Espanya comença la defensa de l'europeu de futbol sala amb un empat amb Portugal

La selecció espanyola de futbol sala va empatar "in extremis" a 3 gols amb Portugal en el seu debut a l'europeu d'Itàlia. L'empat va arribar 3 minuts abans del final després que els portuguesos van remuntar el 0-2 en contra amb què s'havia arribat al descans. Espanya va guanyar els europeus de 1996 i del 2001 i va ser finalista del de 1999. La selecció portuguesa, tercera en el passat mundial de Guatemala, que va guanyar Espanya, va confirmar que és un dels candidats al títol final.

La selecció s'enfronta aquesta tarda a Bèlgica en la segona jornada del Campionat d'Europa. L'equip espanyol, que és l'actual campió, necessita guanyar després de l'empat amb Portugal.