Handbol

Espanya busca el triomf davant Bahrain per començar el Mundial d'handbol de Suècia amb bon peu

Espanya debuta aquest divendres (20.15 h) al Mundial de Suècia amb un objectiu ben clar: netejar la mala imatge oferta a Croàcia 2009. Fa dos anys, la selecció estatal va fer el ridícul acabant en la 13a plaça i enguany busca finalitzar entre els sis millors equips per assegurar-se un lloc al torneig que dóna accés als Jocs Olímpics. Per aconseguir-ho, els de Valero Rivera necessiten estrenar-se amb un triomf perquè, d'una banda, això els permetria deixar enrere els dubtes que arrosseguen, però, també, perquè els faria guanyar confiança de cara als pròxims i complicats compromisos.

Actualitzat
Espanya afronta amb optimisme el seu debut al Mundial, ja que s'enfronta contra un dels equips més dèbils presents al torneig. Bahrain, per potencial i qualitat, és un rival que se situa a les antípodes del combinat estatal i no sembla que pugui aigualir el debut dels de Valero Rivera.

Mirant més enllà del conjunt àrab, Espanya té per endavant una fase de grup força complicada. La selecció tindrà com a rivals Tunísia, Egipte, Alemanya i França i no només necessita quants més punts millor, sinó que ha de procurar gaudir d'una diferència de gols important, ja que el diferencial pot ser determinant a l'hora de concretar les classificacions.
Anar al contingut