El segon volum de "Supernanas" ja està a la venda.
El segon volum de "Supernanas" ja està a la venda.
Barcelona

Es posa a la venda el segon volum de "Supernanas", amb cançons de bressol reinterpretades

El segon volum del disc "Supernanas", on una desena d'artistes reinterpreten cançons de bressol, ja està disponible. Ha sortit a la venda aquest dilluns coincidint amb un concert al Gran Teatre del Liceu que reuneix artistes com Delafé & Las Flores Azules, Mel, Mendetz, Miqui Puig o Pastora. Tant el disc com el concert són benèfics i tenen com a objectiu recaptar diners per la Fundació TheLoveComes, que els destinarà a projectes de protecció de la infància.

Actualitzat
Músics com El Petit de Cal Eril, Pastora, The Pinker Tones, Vetusta Morla, Enrique Bunbury, La Mala Rodríguez i Mishima són alguns dels artistes que han col·laborat en el segon volum del disc "Supernanas". El treball ja es pot adquirir, s'ha posat a la venda aquest dilluns coincidint amb un concert benèfic al Liceu.

Tots els diners que es recaptin tant amb les vendes del CD com amb el concert es destinaran a un programa de Save The Children contra la mortalitat infantil. Les cançons també es poden descarregar pel preu d'un euro a www.supernanas.org.

Anar al contingut