Pradell de la Teixeta

Es declara un incendi al Priorat que afecta una superfície de 35 hectàrees al Pradell de la Teixeta

Els Bombers intenten aturar les flames que s'enfilen per una carena del paratge de les Serres, al terme municipal de Pradell de la Teixeta. L'incendi no amenaça cap nucli ni masos habitats.

RedaccióActualitzat
Trenta-vuit dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuaran treballant tota la nit per apagar el foc forestal declarat divendres a la tarda a Pradell de la Teixeta, al Priorat. Encara no han pogut envoltar tot el perímetre afectat pel foc, que continua actiu en el flanc dret enfilant-se per una carena del paratge de les Serres. Al flanc esquerre s'han pogut apagar les flames però es continua remullant la zona per evitar que revifin.

Fins a cinc mitjans aeris han participat en el dispositiu d'extinció mentre hi ha hagut claror i s'espera que s'hi reincorporin a primera hora de dissabte.
 
Les flames ja han afectat una superfície de 35 hectàrees de pi blanc regenerat i argelaga a l'est de la carretera N-420, a l'altura del punt quilomètric 849,5. La circulació per aquesta via està totalment normalitzada després que en un primer moment s'hi ha donat pas alternatiu.
 
Per ara, es desconeixen les causes de l'incendi, que investigarà el Cos d'Agents Rurals una vegada extingides les flames. No ha calgut evacuar ningú ja que a la zona on hi ha el foc no hi ha nuclis ni masos habitats
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut