Un dels nassos de l'exposició "Nasevo i les olors de Barcelona".
L'artista proposa set olors en set nassos de diferents formes artístiques i set colors.
Barcelona

Ernesto Ventós exposa les olors de Barcelona en una mostra de nassos a la Fundació Setba

El perfumista i col·leccionista Ernesto Ventós exposa les olors de la ciutat en una mostra de nassos a la Fundació Setba

RedaccióActualitzat

La Fundació Setba, a la plaça Reial de Barcelona, acull fins al 31 de maig una exposició on les olors i els nassos són els protagonistes. És obra del prestigiós perfumista i col·leccionista Ernesto Ventós, que en la seva primera aventura artística combina les seves dues grans passions: les fragàncies i l'art plàstic a través del nas com a nexe d'unió.

Ventós ha dividit la mostra en set grups que corresponen a set olors de diferents parts de Barcelona i del seu art i que aboquen el caràcter mediterrani creatiu de la ciutat. Cada grup té un nas d'una forma artística i un color associat.

L'artista, que és sord i mut, s'ha dedicat tota la vida al món de les fragàncies i a la tradició de les essències. És el món en què ha viscut des de petit, i que l'ha ajudat a desenvolupar la seva potent memòria olfactiva, que es desperta també a través de l'art. Ventós considera que el procés de creació d'una fragància és molt semblant al procés de creació d'una obra plàstica.

 

Anar al contingut