Actualitat blanc-i-blava

Ernesto Valverde és el nou entrenador de l'Espanyol per a la temporada que ve

L'Espanyol ja ha posat en marxa la renovació prevista de cara a la pròxima temporada. Aquest dijous al migdia s'ha lligat el fitxatge d'Ernesto Valverde com a entrenador en un restaurant d'Arenys. Dimecres que ve el presentaran, després que dilluns ho haurà fet Paco Herrera com a director esportiu. Ha estat en un dinar amb el president Daniel Sánchez Llibre i amb el nou director general del club, Pedro Tomàs, que ja ha començat a exercir, però que a la tarda ha pres possessió oficial del nou càrrec.

Actualitzat

Disset anys després Pedro Tomás ha tornat a l'Espanyol i s'ha retrobat amb vells amics. Autodeclarat espanyolista acèrrim, Pedro Tomás de 55 anys ve amb moltes ganes de treballar, però sobretot de treballar bé. De fet el president, Daniel Sánchez Llibre, diu que amb ell al costat se sent molt tranquil.

Pedro Tomás, exgerent de l'Espanyol i expresdident de la lliga de Futbol Professional, l'han presentat aquest dijous, però de fet feia setmanes que treballava a l'ombra, fins al punt que ell ha estat l'artífex dels fitxatges de Paco Herrera com a director esportiu i d'Ernesto Valverde com a nou entrenador en substitució de Miguel Ángel Lotina.

Dijous ha estat el torn de Pedro Tomás, dilluns presentaran Paco Herrera i dimecres es farà oficial el fitxatge d'Ernesto Valverde per una temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut