Barcelona

Ernest Maragall: "El meu cap ha començat a processar Barcelona"

El conseller d'Acció Exterior assegura que ser el candidat a l'alcaldia de Barcelona és "una "proposta que no es pot rebutjar"

RedaccióActualitzat

Ernest Maragall és el candidat a ser el pròxim alcalde de la ciutat Barcelona per Esquerra Republicana de Catalunya proposat per Alfred Bosch després que ell hi renunciés aquest divendres.

Bosch va assegurar que Maragall "té un coneixement sobrat de Barcelona i de l'Ajuntament" i que "porta el cognom del millor alcalde" que ha tingut la ciutat.

Ens unes declaracions des de Can Fabra a Sant Andreu, Maragall ha assegurat que "és una proposta que no es pot rebutjar", però que ho ha de pensar:

"Haig d'escoltar i processar aquesta proposta amb la deguda seriositat lluny de qualsevol precipitació i frivolitat"

Ha expressat la seva voluntat de reflexionar quina exigència li suposa i quin és el seu projecte:

"El meu cap ha començat a processar Barcelona, després de molt de temps de no fer-ho, i què vol dir en termes d'exigència i dedicació. Què vol dir tornar a fer-la meva i definir el projecte i la idea que em proposo tirar endavant"

L'actual conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ha dit que la seva voluntat, sobre si serà candidat a l'alcaldia de Barcelona, és prendre una decisió a mitjans de la setmana que ve.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26MEleccions
Anar al contingut