Mur de la subestació de la Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat
Mur de la subestació de la Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat (Font: ACN)
Hospitalet de Llobregat

Endesa cedeix la paret d'una subestació a l'Hospitalet de Llobregat perquè s'hi puguin pintar grafitis

L'obra que hi ha a la paret forma part de "L'estiu als patis", un projecte que pretén dinamitzar espais urbans perquè siguin punts de socialització per als joves durant l'estiu.

RedaccióActualitzat
Endesa ha cedit una paret de la tanca del recinte de la subestació de la Ronda de Torrassa al municipi d'Hospitalet de Llobregat. L'empresa ha donat aquest mur al municipi perquè pugui celebrar el projecte "L'estiu als patis", que té com a objectiu dinamitzar espais urbans perquè esdevinguin punts de socialització durant les vacances. L'obra que s'hi pot trobar ha estat dissenyada i pintada per un grup d'entre 15 i 20 adolescents d'entre 12 i 18 anys a la paret de la subestació de Sants.

"L'estiu als patis" és un projecte promogut per l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i s'emmarcat dins el programa municipal per a la infància i l'adolescència de la ciutat.

Aquesta no és la primera vegada que l'empresa ofereix les seves instal·lacions perquè s'hi puguin fer pintades urbanes. En altres ocasions, els alumnes de Figueres també van dibuixar sobre un mur d'una de les subestacions que abasteixen la capital de l'Alt Empordà, i els estudiants de l'escola Massana de Barcelona van pintar un centre de transformació provisional que hi havia al districte de Ciutat Vella durant les obres del mercat de la Boqueria. A Tarragona també s'han decorat altres centres de transformació ubicats a la via pública per integrar-los al mobiliari urbà.
Anar al contingut