Barcelona

Els Mossos detenen una banda de traficants i eviten així un assassinat al Pakistan

Era una banda de llauners que traficava amb drogues en zones d'oci de Barcelona i un d'ells va marxar al país asiàtic amb la intenció d'executar un familiar d'un membre d'un grup rival

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit evitar un assassinat al Pakistan relacionat amb una investigació contra bandes de tràfic de drogues a Barcelona. Els investigadors van descobrir que un membre de la banda investigada havia marxat al Pakistan amb la intenció d'executar un familiar d'un membre d'un grup rival. Els agents van avisar la víctima, que es va poder amagar i evitar d'aquesta manera l'agressió.

En l'operació, els Mossos han detingut 15 persones que formaven part d'aquesta xarxa i que feien veure que es dedicaven a la venda de llaunes de beguda. Segons les investigacions, els detinguts també estarien relacionats amb diferents agressions a persones que no seguien les seves ordres o que els disputaven l'àrea d'actuació. Una de les víctimes va rebre diverses ganivetades i la van haver d'ingressar durant uns dies.

La banda actuava en zones d'oci de Barcelona i, sobretot, al Port Olímpic. Se'ls relaciona amb alguns actes delictius comesos en diversos districtes de la capital catalana, com agressions, robatoris i també una temptativa d'homicidi a Badalona a l'abril. L'organització disposava de pisos ocupats on amagaven diferents tipus de droga: marihuana, cocaïna, heroïna i altres estupefaents, i els investigadors creuen que també operaven en altres països d'Europa com França i Itàlia.

A part de les detencions, en l'operació s'han intervingut més de 200 pastilles d'èxtasi i dosis d'altres drogues preparades per vendre. Els detinguts han passat a disposició judicial. Tres d'ells, entre els quals el líder del grup, són a la presó, i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut