El Masnou

Els Mossos detenen al Maresme un jove que va robar a la casa del seu pare

Detingudes dos joves per cinc robatoris en domicilis del Maresme. Els arrestats entraven als domicilis forçant alguna persiana i ho feien pel matí, quan les persones que hi vivien no hi eren. Es dona la circumstància que el primer robatori el van cometre a la casa del pare d'un dels detinguts.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un de 24 anys i un altre de 23, per haver comés, presumptament, cinc robatoris en domicilis de diferents poblacions del Maresme. Tots dos són veïns de Montgat. Dos dels robatoris es van produir a Pineda de Mar, dos més al Masnou i un altre a Montgat. També se'ls imputa un assalt amb força a l'interior d'un vehicle a Badalona. Els arrestats, que acumulen una seixantena d'antecedents per delictes similars, han ingressat a la presó.

Es dóna la circumstància que el domicili on van cometre el primer robatori, el febrer passat, és propietat del pare d'un dels detinguts, que va ser qui va denunciar els fets.

Els autors dels assalts entraven als domicilis forçant alguna de les persianes de les portes o finestres exteriors, i acostumaven a fer-ho durant el matí quan les persones que hi viuen no hi eren. Després de diferents casos semblants, la policia va constatar la presència dels dos joves en diversos robatoris i es va procedir a un registre del domicili dels detinguts on els agents van localitzar joies i objectes possiblement relacionats amb els robatoris denunciats, que ha acabat amb les seves detencions.
Anar al contingut