Imatge d'arxiu dels primers escorcolls a la capital del Ripollès
Imatge d'arxiu dels primers escorcolls a la capital del Ripollès

Els Mossos d'Esquadra fan dos nous escorcolls a Ripoll

Un nou dispositiu policial ha confiscat documents i material que poden ajudar en la investigació

RedaccióActualitzat

La matinada d'aquest diumenge s'han fet dos nous escorcolls a Ripoll, concretament al barri de Sant Pere, per buscar informació sobre els autors dels atemptats, segons ha confirmat Joaquim Forn, conseller d'Interior, a "El matí de Catalunya Ràdio". La capital del Ripollès continua sent un dels epicentres de la investigació, ja que és d'on van sortir la majoria dels membres de la cèl·lula terrorista que va preparar i perpetrar els atemptats de Barcelona i Cambrils.

Un nou dispositiu policial s'ha desplegat una nit més i ha confiscat documents i material susceptible de convertir-se en algun tipus de prova.

Joaquim Forn també ha explicat que continuen els interrogatoris:

Els interrogatoris, especialment els d'Alcanar, estan ajudant molt. Els interrogatoris ens han permès confirmar determinades orientacions d'investigació i estem en una línia bona.


Els Mossos d'Esquadra també han buscat pistes a la mesquita de la localitat sobre l'imam Abdelbaki Es Satty, a qui els familiars dels joves acusats de terrorisme assenyalen com el responsable de la seva radicalització. L'habitatge de Satty també va ser registrat divendres a la nit a la recerca d'armes, explosius, documents i dispositius mòbils.

Aquest dilluns a la tarda està prevista una reunió entre l'Ajuntament de Ripoll, la Generalitat i la comunitat musulmana de la capital del Ripollès per tractar l'impacte de l'atemptat a la vila, que ha generat una gran indignació. Un dels objectius és refer la confiança entre tots els veïns de la població.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut