Barcelona

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per cometre robatoris amb força a Barcelona i l'àrea metropolitana

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d'una desena de robatoris contra patrimoni, comesos en poc més d'una setmana. Els detinguts, que ja tenien antecedents i feia poc que havien sortit de la presó, haurien sostret un vehicle de gamma alta per fer els robatoris. El jutge ha decretat un nou ingrés a presó amb caràcter preventiu.

Actualitzat
Els detinguts estan acusats de cometre una desena de robatoris entre Barcelona, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i l'Oriental. Amb el cotxe que havien sostret a Barcelona, un dels delinqüents s'esperava dins del vehicle, mentre que l'altre entrava a benzineres i supermercats amb la cara completament tapada i exigia amb un ganivet que li entreguessin els diners de la caixa registradora.

En poc menys d'una hora havien arribat a cometre fins a quatre robatoris. Finalment, després d'una investigació dels agents adscrits a la Unitat Central de Robatoris Violents de la Divisió d'Investigació Criminal i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès, s'han pogut detenir els dos individus.

En el moment de la detenció se'ls van intervenir prop de 1.800 euros, peces de roba utilitzades en la comissió de robatoris anteriors i diverses armes blanques.

Arran dels fets el jutge ha decretat un nou ingrés a la presó dels dos homes, amb caràcter preventiu, ja que els agents els acusen d'onze robatoris amb violència i intimidació.
Anar al contingut