Barcelona

Els Manel donen a conèixer el tema del nou disc, "Vés, bruixot", a través de TV3

"Vés, bruixot" és el segon avançament del tercer disc del grup. "Atletes, baixin de l'escenari" surt a la venda aquest dimarts.

RedaccióActualitzat
Avís per a navegants: "Atletes, baixin de l'escenari" es posa a la venda aquest dimarts. El grup Manel torna a escena per tercera vegada amb un disc que des d'aquest 16 d'abril es pot escoltar comprant-lo en format CD, vinil i també en suport digital a través d'iTunes.

Hi ha 13 cançons, una de les quals es va donar a conèixer a finals de maig. El single "Teresa Rampell" va ser l'avançada del nou treball del quartet barceloní i també el tema protagonista del videoclip que van publicar a principis d'abril.

Aquest dimarts es desvelarà la musicalitat de les noves creacions dels Manel, però per a qui no pugui esperar més, TV3 ha avançat en primícia una altra de les cançons del nou disc hores abans que surti a la venda juntament amb els temes "Ai, Yoko", "Ja era fort", "Banda de rock", "Deixar-te un dia", "Mort d'un heroi romàntic", "Imagina't un nen", "A veure què en fem", "Desapareixíem lentament", "Quin dia feia, amics", "Fes-me petons" i "Un directiu em va acomiadar".

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé han tocat el tema "Vés, bruixot" davant les càmeres de TV3 en una trobada que ha tingut lloc aquest dilluns sota el pont de Vallcarca. L'escenari no és casual. És sobre aquest indret on se sent un motor accelerant, segons relata "Teresa Rampell".

En aquest enllaç es pot escoltar el directe que els Manel van oferir a TV3 en una trobada en què van parlar d'un disc que s'allunya una mica de la singladura folk que han bastit en els dos primers, això sí, sense perdre l'essència maneliana que els ha fet arxipopulars.

El disc "Atletetes, baixin de l'escenari" deu el títol a una cèlebre frase de l'actor Constantino Romero durant la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. No és la primera vegada que els Manel extreuen el títol dels seus àlbums d'altres referents: el seu segon disc, "Deu milles per veure una bona armadura", surt de l'obra "Molt soroll per a no res", de William Shakespeare.

Amb aquest nou disc es consolida l'oferta musical d'un grup que va començar a fer forat al novembre del 2008, quan sorprenien la crítica i el públic amb "Els millors professors europeus", el seu primer àlbum i detonant d'un èxit que, per ara, ja els assegura una agenda de vuit concerts en els pròxims mesos.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut