Actualitat blaugrana

Els internacionals del Barça s'obliden de dosificar-se abans de tornar a Barcelona

Els jugadors del Barça han superat la primera prova de partits internacionals sense cap lesió malgrat que, lluny de seguir la consigna del seu president, no es pot dir que els seleccionadors els hagin dosificat, sinó tot al contrari. Ronaldinho i Giovani dos Santos aquesta matinada també han jugat els 90 minuts. Encara queda una segona tongada de partits abans no tornin a Barcelona. Caldrà encreuar els dits perquè els blaugranes jugaran un partit cada tres dies en pràcticament tres setmanes.

Actualitzat

Cap lesionat

Fa uns dies, Joan Laporta va demanar que els jugadors internacionals es dosifiquessin amb les seves seleccions. De moment cap lesionat però de dosificar-se, res de res. Ronaldinho ha jugat els 90 minuts amb la "canarinha" a més de 2.500 metres d'alçada, a Bogotà. Pel que sembla, durant el partit s'ho ha pres amb calma. Això sí, només acabar ha hagut d'esquivar els pesats de sempre. Giovani ha sortit reblincat pels defensors nigerians però ha provocat el penal que ha significat l'empat per a Mèxic. Hugo Sánchez no ho volia però ha fet jugar el blaugrana tot el partit per la lesió de Carlos Vela.

Henry, Abidal i Thuram van jugar els 90 minuts amb França contra les illes Fèroe. A més el davanter blaugrana va igualar el rècord golejador de Platini amb els "bleu". De dosificar-se, res de res. Basile va ser més benèvol. Li va permetre a Messi descansar... 7 minuts. Milito sí que va jugar els 90. L'únic dels 13 internacionals del Barça que va descansar, sorprenentment, va ser Carles Puyol. Ni Xavi ni Iniesta van tenir aquesta sort. Luis Aragonés els va fer servir tot el partit. I el calendari no perdona.

Marató de compromisos

En les properes tres setmanes el conjunt blaugrana jugarà 7 partits, un cada 3 dies, a partir de dissabte que ve quan s'enfrontarà al Vila-real i completarà la seva particular marató amb cinc partits de la lliga i dos de Lliga de Campions entre el 20 d'octubre i l'11 de novembre. En l'anterior precedent, l'equip de Frank Rijkaard ja va jugar a inicis de temporada set partits, entre el 16 de setembre i el 7 d'octubre, abans de la parada per la disputa de partits de seleccions nacionals i va aconseguir sis victòries i un empat, una ratxa que els va catapultar a les primeres posicions a la Lliga espanyola i a la Champions.

El conjunt blaugrana jugarà contra el Vila-real dissabte que ve (20 octubre), posteriorment s'enfrontarà al Glasgow Rangers (23 d'octubre), en dos partits com a visitant. Rebrà a casa l'Almeria (28) i viatjarà a Valladolid (1). El Betis serà el visitant que inaugurarà novembre al Camp Nou (4) i tres dies després jugarà també a Barcelona davant dels escocesos del Glasgow Rangers. El segon cap de setmana de novembre, els de Rijkaard viatjaran a Getafe.

Anar al contingut