NBA

Els Grizzlies guanyen el tercer partit de la temporada en el millor partit de Pau Gasol

Els Grizzlies de Pau Gasol han guanyat el tercer partit de la temporada. L'equip de Memphis ha superat els Phoenix Suns per 102 a 94, amb 21 punts del jugador català.

Pau Gasol ha liderat l'atac dels Grizzlies de Memphis i ha estat un dels màxims responsables de la victòria de l'equip de Memphis, que s'ha imposat als Suns de Phoenix per 102 a 94, i ha trencat així una ratxa de cinc derrotes consecutives. Gasol, que ha jugat un total de 37 minuts, ha anotat 21 punts i ha capturat 17 rebots. També ha destacat l'actuació de Wesley Person i Lorenzen Wright, que han anotat 17 punts cadascun. Aquesta és la tercera victòria de l'equip de Gasol, que suma un total de 18 derrotes. Els Lakers han derrotat per 110 a 101 els Utah Jazz. El pivot visitant Greg Ostertag ha reclamat una falta de Shaquille O'Neal. Com que no l'hi han xiulat, s'ha enfadat molt. Ostertag encara s'ha enfadat més quan els àrbitres l'han fet fora. Només s'havien jugat dos minuts del primer quart. El seu entrenador, Jerry Sloan, també ha estat expulsat abans d'acabar el quart. Un altre entrenador que no ha pogut acabar el seu partit ha estat el dels Spurs, Greg Popòvitx. El tècnic dels Spurs almenys ha aconseguit arribar fins al segon quart. Els de San Antonio han perdut a casa, per 80 a 104, contra els Kings de Sacramento.