Madrid

Els evangelistes contraataquen amb missatges cristians la publicitat atea als autobusos urbans

L'Església evangèlica ha decidit contraatacar la campanya a favor de l'ateisme que es mostrarà als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona, en un autobús que ja circula des del 25 de desembre a la zona sud de Madrid en defensa del cristianisme i que la setmana que ve recorrerà els principals carrers de la capital espanyola. Amb l'eslògan "Déu sí que existeix. Gaudeix de la vida en Crist", el Centre Cristià de Reunió respon a la campanya pro atea, que es desenvoluparà a Barcelona la setmana que ve i que diu: "Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix". Aquesta campanya es va iniciar a Londres, gràcies a la inversió publicitària d'un grup d'ateus militants.

Actualitzat
Barcelona és la primera ciutat espanyola que farà publicitat de l'ateisme mitjançant anuncis als autobusos. Però la campanya aviat podria arribar a Madrid, segons ha anunciat Publisistemas, l'empresa que gestiona la publicitat dels autobusos de l'Empresa Municipal de Tranportes. La companyia negocia ara amb l'Associació Madrilenya d'Ateus i Lliurepensadors i la d'Ateus de Catalunya, els promotors de la campanya, per portar la idea a la capital de l'Estat.

Per avançar-s'hi, la campanya a favor del cristianisme, ideada pel Centre Cristià de Reunió arribarà a mitjans de la setmana que ve als carrers de Madrid i durarà fins a finals de març. Però ja hi ha un autobús de la línia 493, que recorre Fuenlabrada, Leganés i Aluche, que exhibeix la campanya evangèlica. 

"Volem comunicar al món que Crist existeix i que és el camí per a una vida millor", ha declarat el pastor evangèlic Francisco Rubiales, membre del Centre Cristià de Reunió. Segons ell, "tothom pot expressar lliurement les seves opinions i els seus drets fonamentals" i "nosaltres també".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut