Els estudiants de Secundària tallen la Diagonal de Barcelona
Els estudiants de Secundària tallen la Diagonal de Barcelona
Barcelona

Els estudiants de Secundària es mobilitzen en el primer dia de vaga per l'1-O

Coincidiran dijous amb la vaga dels universitaris convocada per dijous i divendres

RedaccióActualitzat

Els estudiants de Secundària tallen la Diagonal de Barcelona a l'altura de l'avinguda Maria Cristina, i la Meridiana en el primer dia de vaga convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

 


 


 


Després de tallar el trànsit, els estudiants de la Diagonal es dirigeixen a peu cap a la plaça Universitat per reunir-se amb els estudiants de la UB.

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha convocat la vaga als instituts per dimecres i dijous a favor del referèndum de l'1 d'octubre.

L'organització d'estudiants pretén fer visibles davant del referèndum els alumnes que no podran exercir el dret de vot perquè són menors d'edat. També fa una crida als estudiants a participar en la defensa dels instituts que han estat designats com a locals electorals.

Els estudiants de Secundària coincidiran demà amb la vaga convocada els dies 28 i 29 als centres universitaris per l'organització Estudiants per la República. Està previst que els alumnes de Secundària i els universitaris s'ajuntin dijous al migdia en una manifestació a la plaça Universitat de Barcelona.

Mentrestant, continuen les ocupacions dels rectorats de les Universitats de Barcelona, de Lleida i de l'Autònoma.

Altres mobilitzacions de secundària 

Els estudiants de Secundària han fet mobilitzacions arreu del territori i s'han afegit a manifestacions conjuntes. En alguns casos han tallat vies de comuniació com la C-16 a Berga

 

 

 


 


 


 


 

 


 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut