Llorca

Els desallotjats pels terratrèmols de Llorca ja són en un únic campament

Els evacuats pels terratrèmols de l'11 de maig a Llorca, a Múrcia, ja són en un únic campament. És a la ciutat esportiva de Torrecilla i té capacitat per a 15.000 persones. Fins ara, els evacuats eren en tres campaments provisionals. Les autoritats els han volgut col·locar en un mateix lloc per controlar les persones que s'aprofiten del desastre sense ser damnificades. Avui continuen els enderrocaments controlats dels edificis més afectats pels sismes.

Actualitzat
Les famílies de la localitat murciana de Llorca que s'han quedat sense casa pels terratrèmols de fa una setmana ja estan reallotjades en un únic campament que està ubicat a la ciutat esportiva de Torrecilla i té capacitat per a 15.000 persones.

Aquest dimarts van desmantellar els tres campaments provisionals, on també s'atenia les persones que hi dormien per por de tornar a casa seva.

Amb aquest trasllat també s'ha detectat que molta gent que no era de Llorca s'aprofitava de les ajudes als damnificats. El govern central, l'autonòmic i el municipal han concretat ajudes de fins a 106.000 euros per a les famílies sense casa, i 24.000 per rehabilitar els habitatges.

Anar al contingut