Primera Divisió

El Vila-real perd pistonada en no passar de l'empat a zero davant un bon Racing de Santander

El Vila-real i el Racing han vist frenades les seves aspiracions en no passar de l'empat a zero al Madrigal. Castellonencs i càntabres s'han repartit dos punts que no satisfan cap dels dos conjunts. En un altre partit, l'Almeria ha corroborat la seva condició d'equip revelació en vèncer el Múrcia per 1-0. El porter dels d'Unai Emery, Diego Alves, ha batut el rècord d'imbatibilitat d'aquesta temporada en superar el registre de Casillas. Finalment, l'Athletic de Bilbao ha donat la sorpresa i ha vençut l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (1-2).

Vila-real, 0 - Racing de Santander, 0

Vila-real i Racing han desaprofitat una ocasió per consolidar-se a la part alta en no passar de l'empat a zero al Madrigal. Els de la Plana s'han topat amb un bon Racing i malgrat dominar en la possessió i gaudir de bones ocasions no han sabut avançar-se en el marcador. Rossi podria haver situat l'1-0, però ha desaprofitat un polèmic penal només començar la segona part. Els càntabres han esperat alguna oportunitat a la contra però ni Bolado ni Garay, que ha enviat una pilota al travesser, perforat la porteria de Diego López.

Valladolid, 1 - Mallorca, 1

Els de Mendilíbar no ha pogut sumar els tan anhelats tres punts en empatar a un amb el conjunt de Gregorio Manzano. Ha estat Llorente al 37 de la primera qui ha marcat l'1-0 en rematar de cap i desfer un embolic a l'àrea petita a la sortida d'un córner. És l'onzè gol del basc a la Lliga. A la segona part, els balears n'han tingut prou amb un penal transformat per Ibagaza per aconseguir l'empat.

Almeria, 1 - Múrcia, 0

Un gol de Negredo al límit del descans ha permès als blanc-i-vermells empatar amb el Sevilla, sisè amb 36 punts, i acariciar les places privilegiades. Com que els homes de Lucas Alcaraz no han sabut batre Diego Alves, el porter ha superat Casillas i ha batut el rècord d'imbatibilitat aconseguit aquesta temporada. Ara ja fa 623 minuts que el porter no encaixa cap gol.

Recreativo, 3 - Deportivo, 2

La polèmica ha arribat al minut 8, quan Álvarez Izquierdo ha xiulat penal per mans de Sinama, tot i que no hi havia voluntarietat. Joan Verdú no ha perdonat el regal de l'àrbitre i ha fet el 0-1. A la represa ha passat de tot: empat i expulsió de Beto per treure's la samarreta en la celebració; a continuació, golàs de Sinama, el 2-1, i al minut 81, Riki estableix l'empat. Però el Recre no s'ha rendit i, en inferioritat numèrica, ha tornat a marcar i s'ha endut la victòria amb un cop de cap de Cáceres al minut 87.

Llevant, 2 - Osasuna, 1

El cuer de Primera Divisió ha encaixat el 0-1 al minut 23. Monreal ha xutat una falta indirecta amb força i Kujovic no ha pogut aturar la pilota. L'Osasuna ha pogut fer el 0-2 a la mitja hora amb una doble ocasió fallada per Javi García. A la segona part, el Llevant ha incrementat el domini i ha girat la truita en tres minuts amb gols d'Álvaro i Geijo. A partir de llavors l'Osasuna ha posat setge a la porteria local, que ha tingut el seu punt àlgid al minut 93, quan Monreal ha rematat una falta al travesser. Però el marcador del Ciutat de València no s'ha mogut.

Getafe, 0 - València, 0

La primera part ha estat molt moguda i els dos equips han tingut oportunitats per desnivellar la balança, però els davanters han estat poc afortunats. Però a partir del minut 54 tot ha canviat amb l'expulsió de Villa, que li ha donat una puntada a De la Red. El Getafe s'ha convertit en l'amo del matx, però ha estat incapaç de batre Hildebrand, mentre que el València s'ha conformat amb el 0-0.

Atlètic de Madrid, 1 - Athletic Club, 2

Els matalassers han inaugurat el marcador al minut 5 amb una centrada d'Antonio López que s'ha passejat per l'àrea sense que Agüero arribés a desviar-la. Però l'Athletic s'ha refet: Susaeta, després d'una gran cavalcada de Javi Martínez, ha fet l'1-1. I al minut 43, Llorente, d'esperó i amb una mica de sort, ha marcat l'1-2.