Copa Intertoto

El Vila-real jugarà contra el Heerenveen holandès una de les finals de la Copa Intertoto

El Vila-real jugarà una de les tres finals de la Copa Intertoto que donen plaça per jugar la pròxima edició de la Copa de la UEFA. L'equip castellonenc, que havia empatat a un al camp del Brno txec, va guanyar al Madrigal per 2 a 0, amb gols de Jorge López i Sonny Andersson. El rival de l'equip groc serà el Heerenveen holandès. Ni l'últim fitxatge Roger Garcia ni el descartat Palermo no han jugat durant el partit. Pasching-Schalke 04 i Perugia-Wolfsburg seran les altres dues finals.

El gol l'ha fet ben aviat Jorge López, amb una perfecta vaselina després de rebre una passada de l'internacional brasiler Belletti. En el minut 63 l'equip txec ha tingut l'oportunitat d'empatar el partit i l'eliminatòria amb un xut que s'ha estavellat al pal de la porteria defensada per Reina. La sentència no ha arribat fins al temps afegit. L'exblaugrana Sonny Andersson ha fet el segon gol superant en el mà a mà el porter txec. El davanter brasiler havia entrat al camp en el minut 61. Aquests són els altres resultats de les semifinals de la competició: Perugia 0 - Nantes 0 (1-0) Werder Bremen 1 - Pasching 1 (0-4) Slovan Liberec 0 - Schalke 04 0 (1-2) Koper 1 - Heerenveen 0 (0-2) Wolfsburg 4 - Cibalia 0 (4-1)