Vila-real

El Vila-real elimina el Torí en la tanda de penals i jugarà les semifinals de la Copa Intertoto

El Vila-real s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Intertoto després de derrotar el Torí italià en la tanda de penals. L'equip de Víctor Muñoz va remuntar els dos gols en contra del partit d'anada i va forçar la pròrroga. Amb l'eliminatòria empatada, després de 120 minuts de joc, es va haver de decidir la classificació en els penals, i l'exblaugrana Reina va ser l'heroi en aturar dos llançaments des del punt fatídic. El Vila-real es va imposar per 4 a 3 i continua tenint opcions de jugar la Copa de la UEFA la pròxima temporada. El pròxim rival en semifinals serà el Troyes francès.

El Vila-real necessitava dos gols per empatar l'eliminatòria contra el Torí i ho va aconseguir gràcies a dues dianes de Guayre i Arruabarrena, a la segona meitat. Tot i que l'equip groc va buscar el tercer gol de la remuntada definitiva, els 90 minuts reglamentaris van acabar amb el marcador de 2 a 0 i es va haver de disputar una pròrroga. Amb l'equip italià a la defensiva i amb un home menys per l'expulsió de Lucarelli, semblava que el Vila-real podria marcar el tercer gol, però el cansament dels jugadors locals va abocar els dos conjunts a la tanda de penals. El Vila-real va estar més encertat i es va imposar per 4 a 3 amb dues aturades de Reina, resultat que el classifica per a les semifinals de la Copa Intertoto, competició prèvia per poder jugar la pròxima temporada la Copa de la UEFA.