Olli Rehn, vicepresident econòmic de la Comissió Europea.
Rehn observa amb optimisme les perspectives de l'economia espanyola. (Foto: EFE)
Vílnius

El vicepresident de la Comissió Europea subratlla que l'economia espanyola ofereix senyals de millora

La Comissió Europea corrobora el diagnòstic del govern de Mariano Rajoy que l'economia espanyola està millorant. El vicepresident de la CE, Olli Rehn, ha dit, en la seva arribada a la reunió de l'Ecofin, que l'estat espanyol ha corregit els seus desequilibris econòmics i que és optimista.

RedaccióActualitzat
El vicepresident de la Comissió Europea i comissari d'Afers Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, ha afirmat que Espanya mostra "alguns símptomes" que la seva economia està millorant, tot i que ha demanat al govern de Mariano Rajoy que mantingui els seus esforços.

A la seva arribada a la reunió de ministres de Finances de l'Eurogrup, que es fa a Vílnius, el comissari ha destacat que Espanya ha corregit els seus desequilibris i que el país "dóna senyals que la seva situació econòmica està canviant de rumb". Tot i ser optimista, Rehn adverteix a l'executiu espanyol que "és important que mantingui el camí de reformes i ajustos aplicats".

Olli Rehn ha recordat que Espanya ha passat "un període molt difícil en els dos últims anys" en què va haver de recórrer a una assistència financera de fins a 100.000 milions d'euros per sanejar la seva banca, que arrossegava les conseqüències de la crisi financera i l'esclat de la bombolla immobiliària al país.
Anar al contingut