El Vendrell

El Vendrell avança la tala dels plataners de la plaça Vella per una jornada castellera

La retirada dels arbres estava prevista per d'aquí a dos mesos, però motius de seguretat i de visibilitat han fet avançar-la per facilitar la diada de Santa Teresa

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament del Vendrell traurà aquesta setmana els tres plataners de la plaça Vella de cara a la diada castellera de Santa Teresa. La tala ja estava prevista per d'aquí a dos mesos, però la previsió d'una gran afluència de públic ha fet que s'avanci la retirada dels arbres per motius de seguretat i visibilitat.

El regidor de la via pública, Josep Marrasé, ha explicat a Catalunya Ràdio per què cal tallar-los:

 "Ja teníem un estudi fet sobre aquests arbres que tenien ja unes deficiències a conseqüència que quan es va urbanitzar la plaça es van tallar totes les arrels i estaven només aguantats per la superfície."

A més de la seguretat, la visibilitat també ha pesat en la decisió d'avançar la retirada dels arbres. Durant la diada castellera la colla dels Nens del Vendrell podrien provar de tirar castells de gran envergadura.

En aquest sentit, Marrasé ha explicat que un cop s'hagin talat els plàtans s'instal·laran unes jardineres mòbils a la plaça per, d'aquesta manera, aprofitar millor l'espai de cara a futurs actes com ara la Fira de Santa Teresa.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut