Martorell

El Tribunal Superior de Justícia investiga l'alliberament sense judici de dos acusats d'assassinat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obert una investigació per aclarir les causes que han obligat a deixar lliures dos acusats de matar un jove a Sant Esteve Sesrovires, perquè s'ha exhaurit el termini màxim que poden estar en presó preventiva. Ja feia quatre anys que els acusats hi eren esperant judici. De moment, per evitar que s'escapin, els han retirat el passaport, han de presentar-se cada dia al jutjat o a la guàrdia civil i se'ls prohibeix sortir del partit judicial de Martorell. Tots dos estan acusats de matar a ganivetades un veí de Piera, davant de la discoteca Can Gros, de Sant Esteve Sesrovires, l'abril del 2003.

Actualitzat

Els dos acusats de matar a ganivetades un jove a la sortida d'una discoteca de Sant Esteve Sesrovires han quedat en llibertat provisional perquè ja feia quatre anys que estaven en presó preventiva, el màxim que permet la llei.

Els fets van passar l'abril de l'any 2003. El decret de llibertat dictat pel jutjat número 4 de Martorell preveu diverses mesures cautelars, com la retirada de passaport i l'obligació de presentar-se cada dia al jutjat, perquè considera que hi ha risc de fuga.

Paral·lelament, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha emès un comunicat informant que ha demanat explicacions al jutjat de Martorell sobre els motius "de les dilacions d'aquesta causa".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut