Segona Divisió

El Terrassa es complica la vida amb una derrota per 0-2 contra un Saragossa molt pràctic

El Terrassa continua la seva caiguda en picat i cada vegada és més a prop del descens després de perdre contra el Saragossa per 0-2. Els egarencs s'han vist superats per l'equip de Paco Flores, que s'ha mostrat superior amb un joc molt pràctic. Galletti, en el minut sis, ha avançat el seu equip en el marcador i a falta de deu minuts per al final, Yordi ha fet el gol de la sentència davant d'un Terrassa impotent.

Abans de l'inici del partit, s'ha guardat un emocionant minut de silenci per la mort del periodista José Luís Fernández Abajo, encarregat de retransmetre els partits del Terrassa a la Cadena SER. El matx ha començat amb un ritme molt trepidant i amb ocasions per tots dos equips. La primera ha estat a càrrec del Saragossa amb un xut de Paco que ha pogut refusar la defensa egarenca després de la sortida d'un córner. El Terrassa ha respost amb un xut potent de Monty, que Láinez ha desviat amb els punys amb molts problemes. En el minut 6, el Saragossa s'ha avançat en el marcador amb un gol de Galletti, que ha desviat un xut de Soriano i ha enganyat per complet Maestro. Amb el marcador advers, el Terrassa ha hagut d'estirar línies i en el minut 28, ha tingut una gran ocasió per empatar però el xut de Keko des de la frontal de l'àrea s'ha estavellat al pal. A l'inici de la segona meitat, els locals han reclamat un possible penal de Paco per agafar de la samarreta a Keko a l'interior de l'àrea, però l'àrbitre ha deixat continuar la jugada. A mesura que han passat els minuts, el Terrassa ha buscat sense gaire fortuna el gol de l'empat però en un ràpid contraatac, a falta de 10 minuts per al final, el Saragossa ha fet el 0-2 de la sentència definitiva per mitjà de Yordi.