Terrassa

El Terrassa es complica encara més la permanència en perdre amb l'Alabès per 0-2

El Terrassa s'ha complicat una mica més la permanència a la Segona Divisió, en perdre a casa contra l'Alabès per 0-2. Depenent dels resultats que es donin avui en els altres partits de la jornada, els egarencs podrien ocupar places de descens. Per a l'Alabès, aquesta és la seva tercera victòria consecutiva, i segueixen lluitant per entrar en la zona d'ascens. Els gols del partit van ser de Rubén Navarro, en el minut 25, i de Bodipo, en el 58.

En el minut 18 va arribar la primera ocasió per al Terrassa. Maikel remata de cap, però la pilota surt massa creuada, fregant el pal de la porteria de Bonano. Només set minuts després, arribaria el primer gol de l'Alabès en una gran triangulació dins l'àrea. Rubén Navarro aprofita una gran passada de Carreras dins l'àrea petita per estrenar el marcador. Era el premi a l'efectivitat, ja que el conjunt egarenc tenia més la pilota però no aconseguia crear perill. En el minut 33, un altre cop Maikel, i una altra vegada de cap, podria haver aconseguit l'empat, però aquest cop Bonano -molt ben col·locat- va aturar la seva rematada. I quan només faltava un minut per a l'acabament de la primera part va arribar la segona jugada de perill del conjunt vitorià. L'àrbitre assenyala penal de Cristian sobre Nene, en una caiguda de tots dos jugadors dins l'àrea. El mateix Nene es va encarregar de llançar la pena màxima, però Morales va fer una gran aturada. Els homes de Lillo marxaven així als vestidors encara amb l'esperança de poder remuntar un resultat que podria haver estat pitjor. I passat poc més de deu minuts de la segona part, va arribar el segon gol de l'Alabès. Sarriegui remata de cap, Morales la treu molt encertadament, però aquest refús l'aprofita Rodolfo Bodipo per establir el 0-2 en el marcador. En el minut 70 va arribar la jugada polèmica d'aquesta segona meitat. Juvenal fa un clar penal sobre Bruno Cazarini, però el col·legiat no ho considera així. Ja en temps de descompte, el Terrassa es va quedar amb un home menys, per l'expulsió d'Endika Bordas, que es perdrà el proper partit.