Sant Joan Despí

El "Telenotícies migdia"emet la sèrie de reportatges "Canvi de xip"

El "Telenotícies migdia" de TV3 emet durant els caps de setmana d'agost una sèrie de dotze reportatges que reflecteixen l'aposta de diferents persones per fer un canvi radical en la seva vida professional, laboral o personal.

Televisió de CatalunyaActualitzat
El "Telenotícies migdia" de TV3 emet durant els caps de setmana una sèrie titulada "Canvi de xip". Es tracta de dotze reportatges que reflecteixen l'aposta decidida de diferents persones per fer un canvi radical en la seva vida professional, laboral o personal, uns impulsats per la crisi econòmica, altres per raons vitals. Tots prenen la decisió de redirigir la seva vida de manera conscient i valenta.

A l'espai "Canvi de xip" s'explica, per exemple, les experiències d'un executiu estressat que reprèn la natació abandonada de jove per convertir-la en la seva activitat professional o d'un escenògraf de teatre que ara repara bicicletes.

Cada divendres, dissabte i diumenge, la sèrie ens acosta la història de les autores de nombrosos projectes museístics que venen bacallà en una parada de mercat o la dels tres germans que ho deixen tot per dedicar-se professionalment al ioga.

Tots valoren en positiu el canvi que han fet a la seva vida. Els reportatges acaben amb el missatge que cadascun d'ells ha volgut comunicar sobre la seva experiència.

Els reportatges, d'entre 2,5 i 3,5 minuts, els ha elaborat la secció de Societat dels Serveis Informatius i han anat a càrrec d'Esther Miró, Francesc Bessa, Anna Lasaga i Marta Arrufat, amb realització de Judit López.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut