Veïns de Badia omplen ampolles i galledes d'aigua del dipòsit que s'ha instal·lat al poble.
Veïns de Badia omplen ampolles i galledes d'aigua del dipòsit que s'ha instal·lat al poble. (Foto: ACN)
Badia del Vallès

El subministrament d'aigua ja ha tornat a Badia del Vallès, un cop reparada la canonada que es va rebentar

Els veïns de Badia del Vallès ja tornen a tenir aigua. Els tècnics han treballat durant tota la nit per reparar la canonada que des d'aquest dilluns va deixar sense aigua els habitants del municipi i també de la Universitat Autònoma, a Bellaterra. Ara caldrà investigar per què es va rebentar aquesta canonada.

RedaccióActualitzat

Els veïns de Badia del Vallès han recuperat el subministrament d'aigua a primera hora d'aquest matí després que els tècnics reparessin la canonada afectada.

Per causes que s'estan investigant, una canonada es va rebentar aquest dilluns al migdia en uns terrenys de la Universitat Autònoma. Va deixar sense aigua el campus i els 14.500 veïns de Badia del Vallès, que també depenen d'aquesta xarxa.

Per minimitzar les molèsties i mentre se solucionava la incidència, la companyia va instal·lar tres cisternes al centre del municipi, a l'avinguda Burgos, perquè els veïns poguessin proveir-se d'aigua.

El regidor d'Urbanisme de Badia, Juan Antonio Lancho, ha manifestat que "un cop restablert el servei, es demanarà a l'empresa un informe detallat de les causes de l'avaria".

 

Anar al contingut