El Senat no ha trobat proves d'escoltes a Trump
El Senat no ha trobat proves d'escoltes a Trump
Washington

El Senat diu que no hi ha proves d'escoltes a Trump durant la cursa de les presidencials

La Casa Blanca hi insisteix i manté les acusacions contra l'administració d'Obama

RedaccióActualitzat

El Comitè d'Intel·ligència del Senat dels Estats Units assegura que no ha trobat cap indici que Barack Obama interceptés les comunicacions de la Torre Trump. Segons les dades que han recollit els senadors, no hi ha res que confirmi que hi va haver vigilància per part del govern ni abans ni després de les eleccions.

Això desmuntaria totalment les acusacions del president Trump. Tot i això, des de la Casa Blanca mantenen que hi va haver escoltes. Ho va dir el portaveu, Sean Spicer, en una altra tensa roda de premsa. Un dels periodistes li ha plantejat aquesta qüestió:

"El president Trump continua denunciant que el president Obama va ordenar espiar la Torre Trump malgrat que el Senat ha dit que no hi ha cap indici que això hagi passat?"

I el portaveu va respondre:

En primer lloc, ho manté. Però estàs desvirtuant el que ha passat avui. El Senat també ha reconegut que no ha estat en contacte amb el Departament de Justícia. La conclusió és que el president va dir ahir a la nit que aviat en donarà més informació. Hi ha un munt d'informes dels mitjans que indiquen que alguna cosa va passar durant les eleccions del 2016."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut