El Sabadell topa contra l'entramat de contenció del Numància (0-0)

El Numància ha demostrat a la Nova Creu Alta que és un dels equips més consistents de Segona i que, per això, és el que menys vegades ha perdut fora de casa. Això sí, ho fa a costa de matar el partit des del minut 1, buscant el 0 a 0. Aquest diumenge ha marxat amb la sensació d'haver guanyat, mentre que els vallesans han quedat deprimits i més a prop del descens.

El Numància ha demostrat aquest diumenge a la Nova Creu Alta que és un dels equips més consistents de Segona i que, per això, és el que menys vegades ha perdut fora de casa (només dues). Això sí, ho fa a costa de matar el partit des del minut 1.

El jugadors del Sabadell s'han passat els noranta minuts mirant d'arribar a l'àrea visitant i, si ho aconseguien, penetrar-hi. Però s'han trobat una densa teranyina que els ho ha impedit la majoria de vegades. En les comptades ocasions que han pogut presentar-se prop del porter, com si no s'ho poguessin creure, s'han mostrat inoperants fins a la irritació. De fet, Biel Ribas ha aturat poques pilotes, però quan ha calgut, amb quatre rematades de Collantes i Gato als minuts 38 i 42, s'hi ha jugat la cara.

A més de l'exasperació que suposa haver de jugar un partit com aquest, el Sabadell ara té la pressió de tornar a veure el descens de prop. És dissetè, amb 32 punts, només un per sobre de la permanència. En canvi, els castellans han marxat amb la sensació d'haver assolit l'objectiu i, a més, amb el seu resultat favorit cada vegada que juguen lluny del seu estadi. Ara són cinquens, amb 38 punts.