El Sabadell no pot remuntar un gol del Còrdova, tot i jugar amb un home més tota la segona part

El Sabadell ha perdut 1-0 contra el Còrdova. Els arlequinats han dominat el partit, especialment en la segona part, que els locals han disputat, amb un home menys, per expulsió de Pedro, però no han pogut transformar les seves ocasions en gol.

El Sabadell ha perdut 1-0 contra el Còrdova. Els arlequinats han dominat el partit, especialment en la segona part, que els locals han disputat amb un home menys per expulsió de Pedro, però no han pogut transformar les seves ocasions en gol.

La primera ocasió dels arlequinats ha estat un xut de Gato en el minut 6. El mateix Gato ho ha tornat a provar poc després, just abans que Carlos Hernández fos sancionat amb un penal que Caballero ha transformat en el gol dels locals en el minut 14. Tamudo ha buscat l'empat, però el porter local Saizar ha enviat el seu xut a córner en el minut 18. Quatre minuts més tard, l'exespanyolista ha rematat de cap al travesser, en uns minuts de domini total del Sabadell. El Còrdova s'ha quedat amb 10 jugadors al final de la primera part, quan Pedro ha vist la segona targeta groga en tocar la pilota amb la mà.

En la segona part, amb un home menys, l'equip andalús encara ha jugat de forma més descarada al contraatac. El tècnic Salamero ha variat l'estructura del seu equip passant a jugar amb 3 defenses, però no ha canviat la dinàmica del partit. El Sabadell dominava clarament, però sense ocasions clares. De fet, en el minut 73, Xisco hauria pogut marcar el 2 a 0. Ho ha evitat Carlos Hernández. El porter dels vallesans Nauzet, ja en el temps de descompte, ha evitat en una doble ocasió un gol local. Amb el temps exhaurint-se, l'àrbitre ha anul·lat el gol de l'empat de Collantes per fora de joc.