Futbol

El Reial Madrid encarrila l'anada dels vuitens davant l'Osasuna, amb gols de Benzema i Jesé (2-0)

Tenint en compte que l'anada era al Bernabéu, el Reial Madrid ho ha aprofitat per encarrilar els vuitens de la Copa. Els blancs han derrotat l'Osasuna (2-0), amb gols de Benzema i Jesé.

Actualitzat

Tenint en compte que l'anada era al Bernabéu, el Reial Madrid ho ha aprofitat per encarrilar els vuitens de la Copa. Els blancs han derrotat l'Osasuna (2-0), amb gols de Benzema i Jesé.

L'Osasuna s'ha plantat amb bon futbol al Bernabéu, però qui ha vist porteria ha estat el Reial Madrid. Abans dels gols, protagonisme per a l'àrbitre només començar. Pérez Montero s'ha vist obligat a rectificar quan ha interpretat penal sobre Jesé, del tot inexistent. Després de consultar-ho amb l'àrbitre assistent, el col·legiat ha canviat d'idea i ha acabat mostrant una groga a Jesé per simular penal, tot i que també incorrecte, perquè el jugador era inevitable que caigués amb la topada amb el porter Riesgo.

El Madrid ha insistit en la porteria navarresa. Benzema ha fet l'1-0, després de rematar de cap una centrada de Modric. L'Osasuna ha tingut opcions de tornar la igualada. La més clara, abans del descans, d'Oier, que ha fallat un gol cantat quan ha caçat la pilota dins l'àrea, però l'ha enviat a fora.

Ja en la represa i arran d'un error de l'Osasuna, Jesé ha situat el 2-0, després de superar Riesgo. L'assistència ha estat de Cristiano Ronaldo, gràcies a una combinació amb Benzema. Jesé també ha vist l'altra cara de la moneda, perquè poc després ha demanat el canvi per lesió.

I si el Madrid no ha incrementat més el marcador ha estat per Cristiano Ronaldo. Bale ha rematat a porteria, però el xut s'ha topat amb el cos del portuguès i ha evitat el gol.

Xiulets per Di María

Tot i demanar disculpes, Di María -suplent- ha escoltat xiulets quan la megafonia ha anunciat el seu nom abans del partit, en resposta al gest de dilluns quan es va endur una mà als genitals quan va ser substituït.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut