Bàsquet

El Regal Barça accedeix a les semifinals de l'ACB en derrotar l'Unicaja amb autoritat (52-84)

El Regal Barça ja es troba a les semifinals del "play-off" per a l'ACB en imposar-se aquesta tarda a l'Unicaja per 52-84. Després del triomf de dijous al Palau Blaugrana, el conjunt culer no ha donat opcions a l'equip andalús i ha deixat liquidada l'eliminatòria per la via ràpida, sumant al Martín Carpena el definitiu 2-0. Els homes de Xavi Pascual no han tingut pietat del rival i ja han obert unes diferències determinants en la primera meitat (20-34). A la represa, el bon paper de Morris, Lorbek, Grimau i N'Dong ha fet inútils els desesperats intents dels malaguenys per capgirar el marcador i forçar el tercer partit de la sèrie.

Actualitzat
El Barça no s'ha deixat intimidar pel gran ambient que hi havia al Martín Carpena i ha començat comandant el joc. Els de Xavi Pascual han sortit molt mentalitzats que el partit l'havien de guanyar des de la defensa. Així, l'Unicaja només ha pogut ser capaç d'anotar tres punts en els primers cinc minuts de joc. A més, en l'últim tram del primer període un parcial de 9-0 ha donat als blaugranes el primer avantatge important en el duel (6-17).

L'equip malagueny ha seguit acusant la pressió i, amb un gran desencert en el tir exterior (dos d'onze en tirs de tres en la primera meitat), no ha pogut acostar-se en el marcador. El Regal Barça, sense encert tampoc en el triple, ha aguantat l'embranzida inicial del Màlaga i amb un triple en l'última jugada de Lorbek ha marxat al descans amb un còmode avantatge (20-34). El màxim avantatge en el partit per als blaugranes fins aquell moment.

A la segona meitat, el conjunt de Xavi Pascual ha mantingut la concentració i l'ambició que el caracteritzen i no ha permès la reacció dels locals. Freeland, màxim anotador del partit amb 14 punts, ha liderat el conjunt de Jesús Mateo, però l'inapel·lable parcial de 18-26 amb el qual ha acabat el tercer període ha minvat els ànims dels malaguenys. El Barça, impassible, ha passat per sobre de l'Unicaja sense relaxar-se en cap moment i ha acabat tancant el partit i l'eliminatòria amb el 52-84 definitiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut