Madrid

El PSOE dóna per fet que Zapatero serà el candidat a la reelecció

El PSOE no en té cap dubte: José Luis Rodríguez Zapatero és "el millor president" i "el millor candidat" a la reelecció. Amb aquestes paraules s'ha manifestat la vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, i no ha estat l'única. També el ministre de Foment i vicesecretari general del PSOE, José Blanco, ha parlat en termes similars.

Actualitzat
"No en té cap dubte cap membre del PSOE", ha assegurat la vicepresidenta De la Vega sobre la idoneïtat de José Luis Rodríguez Zapatero com a candidat del Partit Socialista Obrer Espanyol a la reelecció. "Som conscients que tenim el millor líder i, per tant, apostem pel millor líder, que és el president Zapatero", ha afirmat, contundent, De la Vega.

Després que una enquesta del diari "El País" ha assegurat aquest cap de setmana que el 60% dels electors consideren que Zapatero no hauria de repetir com a candidat socialista, la vicepresidenta ha considerat, en declaracions a TVE, que "amb el temps", els espanyols "reconeixeran els resultats" de les mesures del seu executiu contra la crisi. De la Vega també s'ha mostrat confiada que d'aquí a un any la situació serà "diferent" i "millor".

Blanco: "L'oposició està pitjor"

A RNE, el vicesecretari d'Organització socialista i també ministre de Foment, José Blanco, també ha donat per fet que Zapatero serà el candidat del seu partit a les pròximes eleccions generals. "El PSOE no estudia cap altra hipòtesi ni cap altre candidat", ha dit.

Tot i això, el ministre ha assegurat que els ciutadans s'interessen per altres coses i ha reconegut que el partit passa un mal moment a causa de la crisi. Ho ha relativitzat, però, assegurant que "és veritat que l'oposició està pitjor, i quan arribin les eleccions els ciutadans no només jutjaran el govern, sinó també l'oposició".

Anar al contingut