Madrid

El PSOE considera "un gran error" que Rajoy "pretengui dividir" la societat espanyola

El portaveu del PSOE al Congrés, Diego López Garrido, ha considerat "un gran error" que el president del PP, Mariano Rajoy, "pretengui dividir" els espanyols entre "decents i no decents" amb la convocatòria de la seva manifestació i li ha demanat que torni a les institucions i "defensi allà les seves posicions". En una breu declaració a la seu del PSOE, López Garrido ha lamentat que per Rajoy els decents siguin "els que han anat a la manifestació". El dirigent socialista ha dit que respecta els manifestants, però ha criticat els mètodes del PP que, segons ells, estan basats en "la mentida i l'engany".

Actualitzat

Per López Garrido, "el PP anteposa la lluita contra el govern a la lluita contra ETA posant-se en un carreró sense sortida de manifestacions absurdes contra el govern", unes manifestacions que, ha afegit, "debiliten la lluita contra el terrorisme". Pel portaveu parlamentari del PSOE, la "veritable divisió" d'Espanya és "entre demòcrates i terroristes" i "no entre decents i no decents".

Des del PSOE s'ha admès que a la manifestació convocada pel PP "hi han anat moltes persones", però que "no ha estat la més gran de la democràcia" i ha quedat "molt per sota de les expectatives del PP", ja que "ni tan sols ha congregat tots els militants del partit".

El portaveu parlamentari socialista ha assegurat que tant el govern espanyol com el PSOE continuaran explicant els "sòlids" fonaments legals de la decisió d'atorgar la presó atenuada a De Juana Chaos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut