Barcelona

El propietari de Método 3 diu que Interior es va basar en les informacions de La Camarga per fer l'informe de la UDEF

El propietari de Método 3 assegura que el Ministeri de l'Interior es va basar en l'enregistrament del dinar entre Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola per fer l'anomenat informe fantasma contra Mas que el diari "El Mundo" va filtrar en plena campanya electoral. Assegura que l'informe existeix i revela qui n'és l'autor.

RedaccióActualitzat

El propietari de l'empresa de detectius Método 3, Francisco Marco, ha assegurat que el Ministeri de l'Interior va utilitzar la gravació de La Camarga entre Alícia Sanchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol per fer l'informe de la UDEF. Aquest informe, que va filtrar "El Mundo" en plena campanya electoral, atribuïa comptes bancaris a l'estranger al president Artur Mas i a l'expresident Jordi Pujol.

Sense pèls a la llengua, el detectiu Francisco Marco ha denunciat coaccions i amenaces policials i conxorxa entre Interior i el PP per anar contra CiU amb l'informe fantasma de l'UDEF, ha assegurat que l'informe existeix i ha dit que el seu autor és l'espia José Villarejo de la brigada d'informació de la Policia Nacional que "va actuar des de la fontaneria policial". 

Segons ha revelat, "una de les bases" del document contra Mas era la informació que Victoria Álvarez va donar a Alícia Sánchez-Camacho en aquell dinar el 2010.

Marco ha aprofitat la presentació d'un llibre "El Método" aquest dijous a Barcelona per reiterar que tant Sánchez-Camacho com el PP sabien que es gravava la conversa al restaurant La Camarga.

L'amo de l'agència d'espies també ha explicat que qui els va contactar va ser un dirigent del PSC per fer-li un favor particular a Sánchez-Camacho. "L'únic que va fer aquest senyor va ser una intermediació 'gratis et amore' (gratuïtament i per amor), a una senyora que li demana un favor. No va fer res il·legal. I el que ara faci o deixi de fer no ho sé, perquè ni el seu entorn s'ha posat en contacte amb mi ni jo sé què pot fer".

A "El Método", Marco explica tot el que ell sap, el que ha investigat la seva agència i els motius de la seva caiguda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut