El matador francès Sebastián Castella al costat d'un toro durant una corrida de San Isidro.
El matador francès Sebastián Castella al costat d'un toro durant una corrida (Foto: EFE)
Barcelona

El president del CAC diu que les corrides de toros en horari protegit poden infringir la llei

Les corrides de toros que a partir del 5 de setembre es tornaran a veure a TVE podrien suposar un atemptat contra el menor. A més, segons el president del CAC, Roger Loppacher, programar-les en horari protegit pot ser una infracció de la llei.

RedaccióActualitzat
Fa sis anys que Televisió Espanyola no fa cap retransmissió de toros. La cadena pública ha decidit ara posar fi a aquesta etapa i el 5 de setembre difondrà la corrida de la Fira de Valladolid. Segons el president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Rocher Loppacher, programar les corrides de toros en horari protegit pot ser una infracció de la llei i suposaria un atemptat contra el menor.

Pel president de l'organisme català, les retransmissions poden representar un incompliment de la llei que regula el mercat audiovisual europeu. És per això que el Consell que vetlla pel compliment de la normativa audiovisual a Catalunya farà ara una anàlisi jurídica del canvi programàtic i n'informarà el Ministeri d'Indústria, que és el que té les competències en aquest àmbit.

Anar al contingut