Islamabad

El PPP comença els contactes per formar nou govern al Pakistan

El PPP, partit de l'assassinada Benazir Bhutto i guanyador de les eleccions del Pakistan, ha començat a treballar per aconseguir una coalició per formar govern que deixaria fora la formació del president Musharraf. Malgrat l'èxit del PPP, el seu líder, Asif Ali Zardari, viudo de Bhutto, ha anunciat que no ocuparà el càrrec de primer ministre del futur executiu.

Actualitzat
Després de les eleccions al Pakistan, el Partit del Poble Pakistanès ha començat els contactes per intentar aconseguir una majoria suficient per formar un govern de coalició. D'aquesta manera, l'actual president Pervez Musharraf quedaria fora del govern. Musharraf ha instat l'oposició a formar un govern d'unitat, que no exclogui el partit oficialista. El president pakistanès ha fet una crida per la reconciliació però ha descartat dimitir tot i la sonora derrota electoral del seu partit. L'electorat ha castigat Pervez Musharraf però no ha ofert una majoria prou àmplia a cap partit i condemna els seus líders a entendre's tot i les desavinences personals.

Malgrat l'èxit del PPP, el seu líder, Asif Ali Zardari, viudo de Bhutto, ha anunciat que no ocuparà el càrrec de primer ministre del futur executiu.
Anar al contingut