El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, en roda de premsa el 27 d'octubre del 2016 (h…
El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, en roda de premsa el 27 d'octubre del 2016 (horitzontal)

El PPC torna a plantejar a l'oposició construir un govern alternatiu a Colau

Actualitzat

ACN Barcelona.-El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha tornat a plantejar aquest dijous a l'oposició construir un govern alternatiu al d'Ada Colau després que hagi quedat palès que perdrà la votació de l'aprovació inicial de les ordenances. Fernández Díaz ha demanat als grups que "reaccionin, que deixin de queixar-se i treballin tots junts per fer una alternativa". "Que s'enfonsi Colau no em preocupa, el que em preocupa és que s'enfonsi Barcelona", ha dit el popular, que ha denunciat que Colau té socis de govern, el PSC, però també "còmplices a l'oposició, els grups que no tenen coratge polític suficient per construir una alternativa".

"Quant de temps ens queixarem de Colau i no serem capaços d'emplaçar-nos a una alternativa a aquest govern? Barcelona està a la vora del precipici", ha exclamat en roda de premsa Fernández Díaz, que ha recordat el rebuig del PAM, ara també de les ordenances i l'absència de moment de pressupostos. "Un govern amb gesticulació al màxim per a un govern de mínims", ha resumit. Davant la seva incapacitat per aprovar instruments "essencials", el líder del PPC ha plantejat de nou la construcció d'un executiu alternatiu, amb una minoria de govern i una majoria de governabilitat, i fet des de la "centralitat".

Anar al contingut