Barcelona

El PP reclama que Artur Mas actuï de manera immediata si es confirma la imputació d'Oriol Pujol

El PP reclama a Artur Mas que prengui decisions immediates si es demostra la imputació d'Oriol Pujol en el "cas ITV". Així ho ha anunciat la presidenta dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho.

RedaccióActualitzat
La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit al president Artur Mas que "prengui mesures immediates i doni explicacions" si es confirma la imputació d'Oriol Pujol pel "cas ITV", després que la fiscalia ha assenyalat que hi ha prou indicis per fer-ho.

Sánchez-Camacho ha dit que la decisió de la fiscalia és "greu i preocupant". La líder del PPC ha afegit: "En el cas que s'aprovés aquesta imputació, Mas hauria de donar moltes explicacions i prendre mesures urgents. El que no pot ser és que Mas vulgui fer una cimera (anticorrupció) a base d'oportunisme polític mentre no pren mesures dels imputats en la seva pròpia formació".

Segons el parer de la dirigent popular, si aquesta imputació tirés endavant, "afectaria molt greument CiU i el seu secretari general, i obligaria Mas a prendre decisions conseqüents i immediates". "Si no -ha sentenciat-, Artur Mas no tindrà credibilitat en la lluita contra la corrupció per moltes cimeres que vulgui fer".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut