Meranges

El pilot que va morir en un accident d'avioneta a Meranges era l'exalcalde de Premià de Mar

El pilot que va morir diumenge en un accident d'avioneta a Meranges era l'exalcalde de Premià de Mar Josep M. Molina. Molina va governar pel PSC durant els anys 1983 a 1987 i es converteix en el segon alcalde del municipi mort en accident, aquest any, després del fatal accident de moto de Jaume Batlle a la carretera N-II. Tècnics en aviació del Ministeri de Foment van determinar ahir a la tarda que la causa de l'accident van ser les males condicions meterològiques ja que l'aparell no tenia cap avaria. Està previst que avui els tècnics del ministeri tornin a la zona per retirar les restes de l'avioneta.

Actualitzat
L'accident de l'avioneta va causar la mort a Josep M. Molina, que pilotava l'aparell, i va deixar ferits els tres passatgers.  Així, mentre un dels ferits van poder-lo donar d'alta diumenge a l'Hospital de Puigcerdà, els altres dos ferits continuen ingressats, un al centre hospitalari de Puigcerdà i l'altre a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

El sinistre va passar a la zona de Malniu, a 2.000 metres d'altitud, un lloc molt freqüentat per excursionistes. De fet, l'aparell va anar a caure en una zona d'acampada. Alguns dels campistes que hi eren en el moment del sinistre van sentir instants abans de l'accident un brogit molt fort que s'acostava i van tenir temps d'allunyar-se prou de la zona. Després, van ser els primers que van apropar-se a socórrer els ferits.
Anar al contingut