El pare de Neymar ha donat la seva versió del fitxatge.
Barça

El pare de Neymar defensa l'honestedat del fitxatge del seu fill pel Barça

El pare de Neymar ha admès que va cobrar 10 milions d'euros del Barça el 2011, tot i que ha aclarit que no es tractava d'un precontracte, fet que no està permès per la FIFA. "La meva feina era blindar i potenciar els beneficis", ha dit Neymar da Silva en una roda de premsa a la ciutat de Santos.

Actualitzat

El pare de Neymar ha admès que va cobrar 10 milions d'euros del Barça el 2011, tot i que ha aclarit que no es tractava d'un precontracte, fet que no està permès per la FIFA . "La meva feina era blindar i potenciar els beneficis", ha dit Neymar da Silva en una roda de premsa a la ciutat de Santos.

El Barça va pagar aquests 10 milions d'euros a l'empresa N&N, propietat del pare del davanter, i, després, una altra comissió de 30 milions addicionals quan es va tancar el traspàs el 2013. En el cas que Neymar hagués canviat d'opinió i s'hagués negat a fitxar pel club català, N&N hauria d'haver tornat els 10 milions d'euros.

Da Silva ha assegurat que va demanar al Barça que publiqués les xifres del contracte i del fitxatge de Neymar perquè el jugador tingui "pau" abans de jugar el Mundial del Brasil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut